Welkom bij NGI Fietsen.

Het oerdegelijke Hollandse fietsenmerk is terug van weggeweest. En hoe! Wij maken klassieke Nederlandse fietsen. Degelijkheid en duurzaamheid staan voorop, maar wij vinden het ook heel belangrijk dat onze fietsen voor een hele redelijke prijs in de winkel kunnen staan. Betaalbare stadsfietsen die lichter fietsen dan ooit, dat is NGI. Degelijk, mooi en afgemoteerd met de beste materialen.


Bij het ontwerp van onze fietsen letten wij extra op het fietsgedrag. Het gevolg is dat onze fietsen lichter fietsen dan welk ander merk dan ook. Ze voelen stabiel, sturen scherp en gemakkelijk en zijn oersterk. Door het gebruik van Shimano en andere kwaliteitsonderdelen, zijn de fietsen duurzaam en gaan ze lang mee.

We zijn een degelijk, en bijna saai bedrijf. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg pas goed bij ons. De introductie van ons merk doen we dan ook voorzichtig en geleidelijk. Wij beginnen dit jaar met het klassieke model B3. Een damesfiets met 3 versnellingen in zwart of in wit. Maar we hebben ook ontwerpen klaarliggen voor Omafietsen, herenfietsen en budgetmodellen zonder versnellingen. En dat allemaal voor prijzen waarvoor andere fabrikanten deze kwaliteit niet kunnen leveren.